Sähkösopimukset

Oikea sopimus sähkönkäyttäjälle, joka arvostaa helppoutta.

Kiinteähintaisen sähkösopimuksen edut & pörssisähkösopimuksen hyödyt.

12 kk tai 24 kk määräaikainen sopimus ( alv 24% )

Aktiiviselle & hintatietoiselle sähkönkäyttäjälle. Valitsemalla WIKSU-markkinasähkön maksat sähköstäsi aina oikeaa hintaa!

KVARTAALI-sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa hinta vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Hinnanmuutoksesta informoidaan asiakkaita 1 kk ennen muutosta.

Yleissähkö

Yleissähkö sopii asiakkaalle, jonka kulutus on vähäistä (alle 8 000 kWh/vuosi). Tyypillisiä yleissähkö asiakkaita ovat kerros- ja rivitaloasukkaat sekä öljylämmittäjät. Yleissähkö on aina samanhintaista vuorokauden ja vuodenajasta riippumatta.

Kausisähkö

Kausisähkö sopii asiakkaalle, jonka kulutus on yli 10 000 kWh/vuodessa. Tyypillisiä kausisähkö asiakkaita ovat sähkölämmitteiset omakoti- ja rivitaloasukkaat, jotka käyttävät osan sähköstään yöaikaan. Kausisähkön hinta on talviarkipäivinä korkeampaa kuin muuna aikana.

Talviarkipäivä = 1.11. - 31.3. klo 7.00-22.00 välinen aika

Muu aika = 1.4. - 31.10. välinen aika, sekä sunnuntai päivät

Yösähkö

Yösähkö sopii asiakkaalle, jonka talviajan päiväkäyttö on merkittävää ja kesäajan päiväkäyttö vähäisempää. Tyypillisesti asiakkaat ovat sähkölämmitteisiä omakotitaloasukkaita. Yösähkön hinta on vuodenajasta riippumatta päivällä korkeampi ja yöllä edullisempi.