Sopimusehdot

Muutoksia sopimusehtoihin 1.2.2015

Lammaisten Energia Oy soveltaa sähkönmyynti- ja verkkopalvelusopimuksiinsa sekä liittymissopimuksiinsa kulloinkin voimassa olevia Energiateollisuuden suosittelemia yleisiä sähkönmyynti-, sähköntoimitus-, verkkopalvelu- ja liittymisehtoja.

Alamme soveltamaan uusia ehtoja nykyisissä toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa 1.2.2015 alkaen. Uusien päivitettyjen sopimusehtojen voimaantulo ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Mikäli asiakas ei hyväksy ehtoja, on yksityisasiakkailla oikeus irtisanoa sopimus 30 päivän kuluessa ehtojen muuttumisesta tiedon saatuaan. Muille kuin yksityisasiakkaille aikaraja on 15 päivää. Sopimusten irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Ehtojen muutoksen perusteena ovat lainsäädännön muuttuminen, olosuhteiden olennainen muuttuminen, vanhentuneiden sopimus- tai hinnoittelujärjestelyjen uudistaminen ja energian säästämiseksi tarpeellisten toimenpiteiden toteuttaminen. Lisäksi ehtoihin on tehty eräitä sellaisia vähäisiä sopimusehtomuutoksia, jotka eivät vaikuta sopimussuhteen keskeiseen sisältöön.

Voimassa olevat sähkönmyynti-, sähköntoimitus-, verkkopalvelu- ja liittymisehdot ovat kokonaan luettavissa alla. Pyydettäessä toimitamme ehdot asiakkaillemme maksutta. Ehtoja voi tilata myös asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@lammaistenenergia.fi tai 02 535 2011.

Sähkönmyyntiehdot SME

Sähköntoimitusehdot STE

Verkkopalveluehdot VPE

Liittymisehdot LE

Tuotannon liittymisehdot TLE