Uusi kasvo

13.10.2015

Henkilökunta tutuksi juttusarja saa jälleen jatkoa. Tässä juttusarjassa on tarkoitus tutustua henkilökuntaamme ja antaa kasvot erilaisissa sähköalan tehtävissä toimiville osaajille.Blogissa henkilökuntamme on kertonut itsestään omin sanoin, kuvin ja tervehdyksin.
Tällä kertaa esittelyyn astuu tuore toimitusjohtajamme Petri Paajanen.

Petri kertoo itsestään seuraavasti:

Ensimmäisen kerran näin sähkövalon miltei 40 vuotta sitten Porissa Satakunnan keskussairaalassa. Itselläni tästä ei luonnollisesti ole muistikuvaa, mutta tarina kertoo, että kätilön mukaan tuleva kanttori oli syntynyt ; ) Nuoruuteen vietin Kankaanpäässä vahvasti urheilun parissa, muun muassa yleisurheillen ja pesäpalloa pelaten. Kankaanpään mäntymetsien keskeltä siirryin isompiin valoihin Poriin ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen. Porissa sain ensi kosketuksen energia-alaan sähkövoima- ja automaatiotekniikan insinööriopintojen myötä. Lopulta mielenkiinnon kohteeksi nousi tuotantotalouden opiskeleminen ja vuosien saatossa on käteen jäänyt tuotantotalouden diplomi-insinöörin, tekniikan lisensiaatin ja tohtorin tutkintotodistukset.

Nuorena diplomi-insinöörinä pääsin töihin Eurajoelle TVO Nuclear Services Oy:n ydinvoimapuolen konsultointitöihin. Tässä tehtävässä matkustaminen ja hotellielämä tulivat melko tutuiksi. Toisen pojan synnyttyä perheeseemme oli aika palata Kankaanpäähän Vatajankosken Sähkön energialiiketoiminnan vetäjän tehtäviin. Nyt tänä kesänä sain mahdollisuuden siirtyä aurinkoisen Lammaisten Energian peräsimeen.

Perheeseemme kuuluu vaimon lisäksi 10-, 6-, ja 4-vuotiaat pojat. Perheemme vapaa-aika kuluu erilaisten urheiluharrastusten parissa. Talvet reissaamme ympäri Satakuntaa jääkiekkopelien parissa. Itse pyrin juoksemaan, golfaamaan ja maantiepyöräilemään aina sopivan hetken tullen. Nakkilan golf-kenttä tuli kesän aikana jo tutuksi ja talvella on tarkoitus tutustua Harjavallan hiihtomaastoihin.

Tavataan auringonpaisteen alla Harjavallassa ja Nakkilassa!

- Petri Paajanen -