Kesätyöntekijät tuovat mukanaan tuoreita ajatuksia ja uusia näkökulmia

Esittelyssä Lammaisten Energian tuoreimmat kasvot, eli kesätyöntekijät Ville, Katri ja Aarni.

He vastailivat seuraaviin kysymyksiin.

  • Kuka olet ja mistä tulet?
  • Mitä tehtäviä hoidat Lammaisten Energiassa?
  • Mitä odotat työltäsi?
  • Sinun terveisesi Lammaisten asiakkaille?

Olen Ville Lumijärvi Harjavallasta. Kävin Kokemäellä ammattikoulua ja sieltä valmistuin sähköasentajaksi. Olen parina kesänä ollut Lammaisten Energialla kesätöissä. Tammikuussa 2018 töiden tekeminen keskeytyi, kun lähdin armeijaan ja siellä olin vuoden, jonka jälkeen pääsin Lammaisten Energialle töihin.
Lammaisten Energialla on monipuolisia ja kiinnostavia töitä eikä samanlaisia päiviä ole kertaakaan ollut. Tehtäviini kuuluu pääasiassa sähköverkon rakennus ja kunnossapito sekä aurinkopaneelien asennus.

Vapaa-ajalla käyn kalastamassa ja talvella kavereiden kanssa käyn pelaamassa välillä jääkiekkoa sekä rakennan autoja ja muitakin laitteita.

Asiakkaille toivotan hyvää ja lämmintä kesää!

Ville Lumijärvi, asentaja

Katri Kurru, asiakaspalvelu

Nähdään Harjavallan toimipisteellä! :)

Katri Kurru, 28-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Pääaineenani olen opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa johtamista ja organisointia ja sivuaineina yritysjuridiikkaa, laskentatoimea ja rahoitusta sekä teollisuustaloutta. Vapaa-ajallani minut saattaa löytää mm. Harjavallan kaduilta koiran ja puolison kanssa, puutarhamyymälöistä kasveja penkomasta, erilaisten liikuntaharrastusten parista sekä talouselämän uutisia ja keskusteluja seuraamasta. Aikaisemmin olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä mm. pankki- ja liikuntasektorilla.
Olen Harjavallasta, tois puolt jokkee.


Päävastuualueenani kesän aikana on asiakaspalvelu ja sen moninaiset tehtävät. Toimin Päivin ja Annen aisaparina ja toki kaikkialla muuallakin, missä vaan tarvitaan auttavaa kättä ja uutta näkökulmaa. Odotan saavani arvokasta kokemusta energia-alan työelämästä sekä tutustumista energia-alan tuotteisiin ja uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin.Olen Aarni Salminen, 22-vuotias ja asun tällä hetkellä Porissa. Olen kotoisin Hämeenkyröstä ja opiskelen sähköinsinööriksi Satakunnan Ammattikorkeakoulussa, kolmas vuosi alkaa syksyllä.
Olen kesätöissä tällä hetkellä ja tähän mennessä olen tehnyt kaappien vaihtoja, suoristuksia, siirtoja ja muuta pientä hommaa Ilarin kanssa. Työltäni odotan haasteita, ja sitä että oppisin vielä lisää sähköalan töistä ja pääsisin eteenpäin uralla.


Minun terveiseni Lammaisten asiakkaille: "Hyvää ja energistä kesää kaikille ja muistakaa tukea paikallista energiayhtiötä!"

Aarni Salminen, asentaja