Muutoksia työympäristössämme

30.5.2016

Tänä keväänä 25.4. alkaen Lammaisten Energia muuttui savuttomaksi työpaikaksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tupakointi on kielletty yhtiössämme työaikana ja kaikkialla yhtiön tiloissa, alueilla sekä työmailla. Kaikki työntekijämme sitoutuivat osaltaan tähän ja osa on lopettanut tupakoinnin kokonaan.

Seuraavassa Kuusiston Juhan mietteitä asiasta:

"Pitkin kevättä tapahtuneiden valmistelujen jälkeen teimme noin kuukausi sitten historiallisen päätöksen työpaikkamme muuttamiseksi savuttomaksi. Asia aiheutti vilkastakin keskustelua etukäteen, mutta nyt voi todeta homman edenneen odotettua paljon helpommin. Työnantaja työterveyshuollon kanssa on tukemassa asiaa ja varsinkin niitä henkilöitä, jotka lopettavat tupakoinnin kokonaan.

Omalta kohdaltani voin todeta yli kolmen vuosikymmenen tupakoinnin jälkeen oltuani nyt 5 viikkoa ilman tupakkia, lopettaminen oli hämmästyttävän helppoa, enkä ole tarvinnut edes korvaavia nikotiinituotteita. Olotilassa on havaittavissa jo positiivisia muutoksia, joten toivotaan tämän tilanteen jatkuvan tulevaisuudessakin."Juha Kuusisto