Henkilökunta tutuksi: Kimmo Kivikko

1.2.2017

Henkilökunta tutuksi osio saa jälleen jatkoa, kun uusi toimitusjohtajamme Kimmo Kivikko esittäytyy. Kimmo aloitti Lammaisten Energian toimitusjohtajana vuoden 2016 joulukuussa. Seuraavassa juttua Kimmon omasta kynästä:

Olen syntynyt Luvialla, jossa vietin noin 20 ensimmäistä vuotta elämästäni. Tampereella vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen olen nyttemmin porilaistunut. Tampereen vuosilta käteen jäi sentään sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin tutkinto ja kesken jäänyt väitöskirja. Työura jatkui Satakunnan suunnalla Satapirkan Sähkö Oy:n leivissä, jossa vastasin lähes kymmenen vuoden ajan verkkoyhtiö- ja sähkökauppapalveluista. Myöhemmin väitöskirjakin vielä valmistui oikeiden töiden ohessa ja nyt taskussa on myös tekniikan tohtorin tutkinto.

Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi 12-vuotias tytär ja 9-vuotias poika sekä kaksi Lapin porokoiraa. Vapaa-aika kuluu pääasiassa lasten harrastusten parissa. Harrastusvalikoimaan kuuluvat joukkuevoimistelu, salibandy, jalkapallo ja partio. Jos aikaa vielä jää omille harrastuksille, se kuluu kesäisin maanviljelyn parissa, jota harrastamme pienimuotoisesti vaimoni kotitilalla. Talvisin metsätyöt lähinnä polttopuita tehdessä lämmittävät moninkertaisesti.

Ensimmäiset kuukaudet Lammaisten Energiassa ovat kuluneet vauhdilla. Yhtiössä on hyvä positiivinen draivi päällä ja on ollut mukava päästä mukaan moneen minulle uuteen juttuun, kuten suunnittelemaan sähkönmyyntikampanjaa ja SUN-aurinkosähkön markkinointia. Uusia asioita on jatkuvasti tulossa ja niistä varmasti kerrotaan tälläkin palstalla, joten pysykää kanavalla!

terveisin Kimmo

Kimmo Kivikko